EVIDECOR® Nisip colorat pentru pardoseli industriale epoxidice si poliuretance

Producem industrial nisip colorat special pentru industria pardoselilor industriale, decorative si comerciale. Se utilizeaza in executia pardoselilor epoxidice, poliuretanice, acrilice de tip MMA ( metilmetacrilat).

Sunt fabricate incepand cu anul 2002 de EVIDECOR Company s.r.l. si se comercializeaza sub denumirea de EVIDECOR® – Nisip decorativ pentru pardoseli.

Experienta acumulata pana in prezent, alaturi de portofoliul de clienti in crestere de la an la an, ne indreptatesc sa credem ca pozitia de lider de piata in Romania in productia de nisipuri colorate pentru pardoseli industriale si decorative nu este intamplatoare si va fi consolidata in urmatorii ani.

Pentru deplina multumire a clientilor nostri in privinta calitatii produselor, incepand cu anul 2007 , am introdus pe piata gama noua de nisipuri colorate pentru pardoseli industriale si decorative, cu caracteristici chimice superioare, care acopera o paleta larga de utilizari, in ceea ce priveste compatibiliatea cu rasinile sintetice folosite in industria pardoselilor industriale decorativepardoseli comerciale,  fabricarea de tencuiala mozaicata din cuart, executia de covoare din piatra, hidroquart.

Nisipurile colorate pentru pardoseli se folosesc ca strat estetic de rezistenta in executia pardoselilor industriale si comerciale.

In esenta este cuart de cea mai buna calitate, colorat utilizand o tehnologie moderna, intr-o paleta coloristica de peste 50 de culori.

Acest gen de pardosea sintetica cu rasini si nisip colorat se pote folosi in diverse domenii, precum: pardosea abatoare, pardosea hale procesare carne, pardoseli fabrici de mezeluri, imbuteliere bere, imbuteliere vinuri, imbuteliere apa minerala, unitati de procesare lactate, panificatie, productie dulciuri, pardoseli spatii comerciale, policlinici, cladiri rezidentiale, parcari si garaje auto, saloane prezentari auto, baruri si restaurante, hoteluri, diverse fabrici de bunuri de larg consum ,cladiri rezidentiale,cladiri publice…etc.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati subdomeniile.

Pentru lucrari de referinta cu nisip colorat  EVIDECOR ® click aici.

 

Video: executia pardoseli decorative industriale epoxidice cu nisip si cuart colorat

 

Începutul paginii

*Culorile afişate de monitorul dv

s. sunt orientative, pot apărea diferenţe de nuanţă faţă de culorile originale.