Pietre colorate decorative – EVIDECOR® Peisagistică

EVIDECOR Company s.r.l produce pietre colorate decorative pentru arhitectură peisageră, într-o paletă coloristică de 18 culori.

Pietre colorate – gama completa

Pietrele colorate se produc într-o gamă minimală de 9 culori.

Acestea se regăsesc permanent în producţia curentă, restul culorilor ( 9 ) se produc pe bază de comandă fermă a clientului.

Gama de culori minimală: roşu, galben, albastru închis, albastru deschis, verde închis, verde deschis, portocaliu, alb, negru, mov, maro, roz.

Specificaţii tehnice

Granulaţie: 7 – 12  mm

Culori: maxim 18

Produsele nu sunt solubile în apă, nu sunt toxice, nu sunt inflamabile şi nu întreţin arderea, nu necesită nici o precauţie în manipulare şi contact direct şi neprotejat.

Ambalare

Bax de 12 kg (ambalate in pungi de 1 kg)

Saci de 25 kg

Bigbag 1000 kg

Pret

Pentru a obtine o cotatie de pret click aici.

Nisip alb acvariu cu ciclide

  Acum si pe facebook

 

Utilizări

Amenajari gradini,decorarea ghivecelor de flori, peisagistica, aranjamente de curte si gradina, boluri,vaze, vase de sticlă, ceramica,aranjamente umede, acvaristică, decoraţiuni diverse. Alte utilizări rămân la latitudinea clienţilor.

Crează un mediu cu aspect plăcut, au rol de barieră naturală impotriva evaporării apei din ghivecele de flori şi aranjamente florale

Împiedică formarea de culturi bacteriene şi fungii în ghivecele de flori, reducând riscul de alergii pentru persoanele care îşi desfăşoară activitatea în camere unde există ghivece cu plante şi flori decorative.

Reduce cu cel puţin 70 % frecvenţa udării plantelor şi florilor din ghivece. După ce ai udat din abundenţă florile şi plantele din casă şi biroul tău, care sunt decorate cu pietre decorative colorate, poţi fi sigur că după 2 săptămâni (maxim) acestea încă au apa pentru existenţă, deoarece pietrele colorate funcţionează ca o barieră naturală împotriva evaporării apei (se pun cel puţin 2-3 cm de pietre colorate peste pământul din ghiveciul de flori – se va avea grijă să nu existe pierderi de apă prin diferite orifici ale ghiveciului.)

Acum poţi pleca în concediu fără grija eternă că vecina ta va inspecta inventarul casei tale pe motiv ca trebuie să ude florile! Aceste caracteristici speciale se adresează celor care îşi permit doar 2 săptămâni de concediu fără a trece pe acasă.

Se comercializează în reţeaua de florării din toată România. Chiar dacă aveţi o singură florărie nu ezitaţi să ne contactaăi deoarece se pot livra aproape oriunde în România prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Cele peste 150 de florării, magazine de decoraţiuni şi depozitele cu ridicata în care produsele noastre se vând cu succes stau mărturie că niciodată nu este prea târziu pentru a comercializa acest gen de produs, care nu trebuie să lipsească la vânzare de pe rafturile unei florării cu pretenţii din România. Până acum toate produsele noastre s-au vândut integral acolo unde au fost oferite spre vânzare.

Video pietre colorate decorative

 Idei pentru amenajari cu pietre colorate

Începutul paginii

*Culorile afişate de monitorul dvs. sunt orientative, pot apărea diferenţe de nuanţă faţă de culorile originale.