EVIDECOR® Covoare de piatră

Producem si comercializam pietris din cuart colorat pentru executia covoarelor din piatra cu rasini epoxidice, poliuretanice sau acrilice tip PMMA ( metilmetacrilat ).
Incepand cu anul 2007,  am  introdus la vanzare pe piata gama noua de nisipuri colorate pentru pardoseli, cu caracteristici chimice superioare, care acopera o paleta larga de utilizari, in ceea ce priveste compatibiliatea cu rasinile sintetice folosite in executia covoarelor din piatra, executia pardoselilor industriale decorative, precum si fabricarea de tencuiala mozaicata.

Frumusetea si rezistenta deosebita a covoarelor din piatra executate cu cuartul colorat EVIDECOR, posibilitatea de a alege nenumarate combinatii de culori si marimi a nisipului fac din acestea alegerea cea mai potrivita in acoperirea teraselor, scarilor, curti si zone de relaxare.

Covoarele din piatra sunt produse relativ noi in Romania si sunt tot mai utilizate datorita exceptionalei frumuseti si rezistenta.
Odata cu introducerea in fabricatie a acestor tipuri de cuart colorat, se elimina cea mai importanta piedica in dezvoltarea covoarelor din piatra: importul costisitor al acestui tip de material.

Ultima stire

Incepind cu data de 15 Noiembrie 2013  aplicam aceste tipuri de covoare de piatra cu echipa profesionala de aplicatori EVIDECOR.

Aveti posibilitatea sa alegeti un covor de piatra in care sa nu existe piedici privind marimea cuartului si diversitatea culorilor.

Este imposibil sa existe piedici privind cantitatile mari de cuarturi,fabrica noastra poate onora orice culoare si cantitate in maxim 3 zile.

Specificatii tehnice

Granulatie: 1,2 – 1,8 mm,  2 – 4 mm , 3-7 mm
Culori: 32 Pentru lista completa, click aici.
Chimice: SiO2 min. 98%, Fe2O3 max.0,25%, Al 2O3 max. 0,70%.

Lista de produse click aici

Fisa tehnica  click aici.

Ambalare

Saci PP de 25 kg.
Bigbag 1000 kg
Paletizare : 1000,1200 kg.
Cantitate minima: 200 kg / culoare / marime

Mixaje culori

La cerere si contracost se pot realiza mixaje de 2,3,4 culori.

Alegere culorilor

Se va solicita consultanta producatorului pentru alegerea culorilor.
Acest lucru este necesar pentru a se alege culoarea cu rezistenta cea mai mare in functie de destinatia finala:  interior sau  exterior
Folosirea acestora fara consultarea producatorului,atrage dupa sine intreaga  responsabilitate ce decurge, in sarcina executantului.

Pret

Pentru a obtine o cotatie de pret click aici.

Utilizari

Executia de covoare din piatra in care se foloseste ca si liant rasina acrilica de tip metilmetacrilat (PMMA), epoxidica, poliuretanica, poliesterica.

Referinte

Pentru lucrari de referinta in domeniu  click aici.

 

 

Începutul paginii

*Culorile afişate de monitorul dvs. sunt orientative, pot apărea diferenţe de nuanţă faţă de culorile originale.