EVIDECOR® Covoare din piatră

Producem si comercializam pietris din cuart colorat pentru executia covoarelor din piatra cu rasini epoxidice, poliuretanice sau acrilice tip PMMA ( metilmetacrilat ).
Sunt produse cu caracteristici chimice superioare, care acopera o paleta larga de utilizari, in ceea ce priveste compatibiliatea cu rasinile sintetice folosite in executia covoarelor din piatra, executia pardoselilor industriale decorative, precum si fabricarea de tencuiala mozaicata.

Frumusetea si rezistenta deosebita a covoarelor din piatra executate cu cuartul colorat EVIDECOR, posibilitatea de a alege nenumarate combinatii de culori si marimi a nisipului fac din acestea alegerea cea mai potrivita in acoperirea de terase , scari,alei, trotuare,foisor,garaj,piscine,curti si zone de relaxare si gratar.

Covoarele din piatra sunt produse relativ noi in Romania si sunt tot mai utilizate datorita exceptionalei frumuseti si rezistente.
Odata cu introducerea in fabricatie a acestor tipuri de cuart colorat, se elimina cea mai importanta piedica in dezvoltarea covoarelor din piatra: importul costisitor al acestui tip de material.

Ultima știre

Executam  covoare de piatra cu echipa de aplicatori agreati EVIDECOR® sau va punem la dispozitie doar materialele ,, la cheie”.

Pentru cei care achizitioneaza doar materialele de la noi,asiguram documentatie foarte explicita pentru aplicarea covorului de piatra .

Aveti posibilitatea sa alegeti un covor de piatra in care sa nu existe piedici privind marimea cuartului si diversitatea culorilor.

Este imposibil sa existe piedici privind cantitatile mari de cuarturi.Fabrica noastra poate onora din productia propie orice culoare si cantitate  de cuart in maxim 3 zile.

 Detalii la tel: 0720 534488

Specificații tehnice

Granulatie:   2 – 4 mm , 3-7 mm
Culori: 32 Pentru lista completa, click aici.
Chimice: SiO2 min. 98%, Fe2O3 max.0,25%, Al 2O3 max. 0,70%.

Lista de produse click aici

Fisa tehnica  click aici.

Ambalare

Saci PP de 25 kg. ( pentru granulele de cuart )
Bigbag 1000 kg    ( pentru granulele de cuart )
Paletizare : 1000,1200 kg.  ( pentru granulele de cuart )
Cantitate minima: 200 kg / culoare / marime ( pentru granulele de cuart )
Daca doriti sa aplicam noi covorul de piatra solicitati oferta click aici
Nu uitati sa ne spuneti locul lucrarii si suprafata in mp ( metri patrati),eventual sa ne trimiteti poze cu suprafata de lucru.

 Acum si pe facebook Covoare din piatra de cuart naturala sau colorata

Mixaje culori

La cerere si contracost se pot realiza mixaje de 2,3,4 culori.

Alegere culorilor

Se va solicita consultanta producatorului pentru alegerea culorilor.
Acest lucru este necesar pentru a se alege culoarea cu rezistenta cea mai mare in functie de destinatia finala:  interior sau  exterior
Folosirea acestora fara consultarea producatorului,atrage dupa sine intreaga  responsabilitate ce decurge, in sarcina executantului.

Preț

Pentru a obtine o cotatie de pret click aici.

Utilizări

Executia de covoare din piatra in care se foloseste ca si liant rasina  epoxidica, poliuretanica,poliesterica,

metilmetacrilat (PMMA).

Atenționări

Toate fotografiile,instantanee,poze, imagini si videoclipuri din aceasta pagina web sunt  proprietatea  firmei noastre.

Orice copiere,distributie,sau inserare in alte pagini web sau cataloage de prezentari fara acordul nostru in scris, atrage dupa sine masuri legale de recuperare a prejudiciului economic si de imagine creat, conform legilor in vigoare din Romania !
Va prezentam 10 mostre covor din piatra EVIDECOR ® din cele peste 100 000 amestecuri posibile.Se pot face amestecuri din cele peste 32 culori de cuart colorat sau natural pe care le producem la Timisoara.
Productie integrata 100 % in fabrica EVIDECOR ®.
Produs  Made in Romania la standarde U.E.

Referințe

Pentru lucrari de referinta in domeniu  click aici.

 

Începutul paginii