Pietre acvariu naturale – EVIDECOR® Acvaristică

EVIDECOR Company s.r.l produce şi comercializează pietre de cuarţ naturale şi carbonat de calciu pentru decorarea acvariilor.

Imagini pietre acvariu naturale

Specificaţii tehnice

Granulaţie:
- cuarţ: 4 – 8 mm, 7 – 12 mm
- carbonat de calciu: 4 – 8 mm, 7 – 12 mm, 7 – 15 mm
Culori: naturale*.

Chimice: SiO2 min. 98%, PH: 6,8  neutru (determinare de laborator după trei clătiri repetate în apa rece, raport apă / cuarţ colorat 5 / 1 p.g.)

Produsele nu sunt solubile în apă, nu sunt toxice, nu necesită nici o precauţie în manipulare şi contact direct şi neprotejat.

Sunt inerte, nu dăunează mediului acvatic, nu conţin impurităţi de natură organică, nu conţin bacterii sau agenţi patogeni, nu modifică duritatea apei, nu modifică PH-ul apei din acvariu.

Ambalare

Bax de 12 kg (ambalate in pungi de 1 kg).

Poze ambalaje :click aici

Pret

Pentru a obtine o cotatie de pret click aici.

Utilizări

Acvarii, terarii, decoraţiuni ,decorare ghivece de flori, peisagistică, precum şi alte aranjamente .

Se clătesc de cel puţin 3 (trei) ori în apă rece pietrele naturale care urmează să fie introduse în acvariu, apa de clătire se aruncă după fiecare operaţiune şi se introduce apă rece proaspătă.

Trebuie să se ţină cont de faptul că aceste pietre nu conţin nici un fel de impuritate şi în consecinţă nu există posibilitatea ca plantele naturale de acvariu să se hrănească din substratul de pietre naturale.

Pentru a se putea creşte plante naturale în acvariu decorat cu pietre naturale este necesar ca acestea să fie însămânţate în pahare cu substrat organic (pământ de turbă, pământ nisipos hrănitor) care se maschează în substratul de pietre naturale decorative.

 

Începutul paginii

*Culorile afişate de monitorul dvs. sunt orientative, pot apărea diferenţe de nuanţă faţă de culorile originale.